mespakka.net

Joskus sitä tuntuu puhuvan vieraalla kielellä. Tässä kuitenkin pieni sanakirja, mikäli joudut siihen onnettomaan tilanteeseen, että joudut kommunikoimaan jonkun mespakan suvun edustajan tai em. vaikutuspiirissä olleen henkilön kanssa. Viisi uusinta (eli viimeksi lisättyä) sanaa näkyvät korostetusti.

Sanat on jaoteltu aakkosittain: klikkaamalla alla olevalta listalta olevaa kirjainta, saat listan kyseisellä kirjaimella alkavia sanoja. Kaikki sanat saa edelleenkin luetteloon klikkaamalla Kaikki sanat -linkkiä.

 A   B   D   H   I   J   K   L   M   N   O   P   R   S   T   U   V   Y  Kaikki sanat Uusimmat

Uusimpia sanoja:

jynkky
Tämä on vallan sitä ihtiään, eli elämän ydinosan irvokasta hyväksikäyttöä vallan muussa kuin lajin säilymisen ja kehittymisen arvokkaassa tarkoituksessa. Tästä ei puhuta, mutta kyllä kaikki tietää. Jos puhuu, niin pidetään vallan irstaana henkilönä.
konehtia
Konehtiminen on jonkin koneen käyttämistä. Sanan lisääminen sanakirjaan tietokoneella voidaan laskea konehtimiseksi. Yleisesti sanottuna konehtiminen on vain jotain värkkäämistä ilman sen suurempaa määränpäätä, kunhan siihen liittyy jokin laite l. kone, jota ilman värkkääminen ei onnistu.
näpytin
Tällä kuulemma voi töpöttää tekstiä kännykkään. Ilmeisesti kyseessä on siis kapasitiivisille kosketusnäytöille tarkoitettu kosketuskynä.
pebasto
Kun Webasto lämmittää auton moottoria, niin pebasto tietenkin kuljettajan, repsikan ja parempien ihmisten autoissa myös takamatkustajien peffat. Eli siis penkinlämmitin on se.
sitkansola
Sivukainen