mespakka.net

Joskus sitä tuntuu puhuvan vieraalla kielellä. Tässä kuitenkin pieni sanakirja, mikäli joudut siihen onnettomaan tilanteeseen, että joudut kommunikoimaan jonkun mespakan suvun edustajan tai em. vaikutuspiirissä olleen henkilön kanssa. Viisi uusinta (eli viimeksi lisättyä) sanaa näkyvät korostetusti.

Sanat on jaoteltu aakkosittain: klikkaamalla alla olevalta listalta olevaa kirjainta, saat listan kyseisellä kirjaimella alkavia sanoja. Kaikki sanat saa edelleenkin luetteloon klikkaamalla Kaikki sanat -linkkiä.

 A   B   D   H   I   J   K   L   M   N   O   P   R   S   T   U   V   Y  Kaikki sanat Uusimmat

halpa
Huono
hekumat
Nämä on ne, jotka monesti jätetään lautaselta syömättä elikäs ne keitetyt vihannekset. Mespakka.net kehoittaa syömään lautasen silti tyhjäksi, eli hekumat myös käkättimeen!
high-end
Tähän liittyy äärimmäinen baskerin linttaaminen. Tähän sortuu yksi jos toinenkin, mutta mikäli tilanne äityy pahaksi, suosittelen Led Zeppeliniä. Tilanteen äityminen pahaksi tapahtuu siinä vaiheessa, kun 250 euroa 0,5m RCA-välijohdosta ei ole ollenkaan pahan tuntuinen hinta tai katselee hankittavaksi laitetta, jonka DHL:n seurantakoodi ja hinta voivat mennä keskenään sekaisin.\Ei välttämättä liity aina äänentoistoon, myös mopun kromiosien tilaaminen USA:sta on high-endiä. Tätä yleensä edeltää kuvaston selaaminen baskeri lintassa.
holokkipolovi
Tällaisen lempinimen sai John Wayne (eli siis Marion Robert Morrison) kun Mässbackan vanha isäntä näki ko. henkilön esiintyvän Villin Lännen elokuvassa.
hox
Sana, joka esiintyy ainoastaan isoilla kirjaimilla kirjoitettuna helposti katseen tavoittamassa paikassa ilmaisujen "HOX! Bändin jäsenillä ei ole mitään asiaa baaritiskin taakse", "HOX! Järjestäjä tarjoaa YHDEN kahvikupin/esiintyjä/ilta", "HOX! Taukomusiikki katkaistava esityksen ajaksi" tai "HOX! Jääkaappi pidettävä suljettuna". Ilmaisut ymmärrettävästi herättävät negatiivisia mielialoja lukijassaan; lukija usein tuntee olevansa kutsumaton vieras tai täysi, yksisoluisen älykkyysosamäärällä, varustettu olento. Sana voitaisiin yhdistää "Huomio!" tai "Huom!" -ilmaisuihin, mutta mainitut voivat herättää myös positiivisia mielialoja, esimerkkinä ilmaisu "Huom! Bändin yöleivät löytyvät kylmähuoneesta". Sanan ilmoitti sanakirjaan eräs taukoa pitävä keikkamuusikko.
hydraulinen lattiajaakko
Hydraulinen tunkki. (Engl. hydraulic floor jack).
härpäke
Mahdollisesti syömiskelpoinen objekti, mutta ei aina. Ks. myös käpyrä, käkyli.