mespakka.net

Joskus sitä tuntuu puhuvan vieraalla kielellä. Tässä kuitenkin pieni sanakirja, mikäli joudut siihen onnettomaan tilanteeseen, että joudut kommunikoimaan jonkun mespakan suvun edustajan tai em. vaikutuspiirissä olleen henkilön kanssa. Viisi uusinta (eli viimeksi lisättyä) sanaa näkyvät korostetusti.

Sanat on jaoteltu aakkosittain: klikkaamalla alla olevalta listalta olevaa kirjainta, saat listan kyseisellä kirjaimella alkavia sanoja. Kaikki sanat saa edelleenkin luetteloon klikkaamalla Kaikki sanat -linkkiä.

 A   B   D   H   I   J   K   L   M   N   O   P   R   S   T   U   V   Y  Kaikki sanat Uusimmat

lapsimessut, -näyttely
Kartanonkoskella harva se iltapäivä kun pitäisi lähteä lenkille, mutta pyörätiet ovat valtoimenaan juoksurattaita, rattaita joihin menee 4 kersaa vierekkäin, emäntiä katumaasturin kokoisine rattaineen vierekkäin kulkemassa ja muita menijöitä, joilla on enemmän intoa kuin harkintakykyä. Illemmalla mahtuu paremmin kulkemaan, kun vain jotain näkisi... ("Lapset on rikkaus, itekkin olin junnuna", sanoi Kyösti Pöystikin)
lasisilmä pullahtaa
Tietokoneen näytön rikkoutuminen, useimmiten väkivaltaisesti. Tarkoittanee kuvaputken irtoamista kotelosta, mutta myöskin itse näytön siirtymistä palveluspaikaltaan toisaalle, esimerkiksi lattialle tai kankaalle.
lenkeli
Kävelee heijastinliivi päällänsä iltalenkillä ja aiheuttaa autoilijoille sydämentykytystä kun luulevat poliisin olevan hiustenkuivaajansa kanssa bussipysäkillä Kansan Tapsoja väijymässä.
liimata
Kytkeä, tinata, liimata, hitsata. Eli asioiden liittäminen toisiinsa millä keinolla tahansa.
lintti
Tämä on kuulemma sama kuin Lidl.
linux
Elämäntapa, jonka tarkoitus ei ole saada toimivaa käyttöjärjestelmää tietokoneeseen vaan keksiä joku veruke koneella räpläämiseen. Yleensä tämän räpläämisen laukaisee jokin täydelliseltä tuntuva linux-distribuutio, joka kohtaa hylkäämisen asennuksenjälkeisen masennuksen yhteydessä. (vrt. kellotus.)
lössivauva
Kun laitetaan savimaa reagoimaan veden kanssa niin se muodostaa muutaman sentin kokoisia kääröjä joita meilläpäin sanotaan lössivauvoiksi.