mespakka.net

Joskus sitä tuntuu puhuvan vieraalla kielellä. Tässä kuitenkin pieni sanakirja, mikäli joudut siihen onnettomaan tilanteeseen, että joudut kommunikoimaan jonkun mespakan suvun edustajan tai em. vaikutuspiirissä olleen henkilön kanssa. Viisi uusinta (eli viimeksi lisättyä) sanaa näkyvät korostetusti.

Sanat on jaoteltu aakkosittain: klikkaamalla alla olevalta listalta olevaa kirjainta, saat listan kyseisellä kirjaimella alkavia sanoja. Kaikki sanat saa edelleenkin luetteloon klikkaamalla Kaikki sanat -linkkiä.

 A   B   D   H   I   J   K   L   M   N   O   P   R   S   T   U   V   Y  Kaikki sanat Uusimmat

scorch
Scorched Earth, muinainen tietokonepeli, jonka parissa on kiva rentoutua pienellä porukalla nettikoneella kun työasiat pyörivät liikaa mielessä. Vaikka kellään ei olisi ollut mitään asiaa koko päivänä, niin yleensä juuri silloin kun vietetään parin minuutin mittaista hermonlepuutustaukoa scorchin parissa ja näin levitetään luuloa, että "siellä ne tyypit vain kaiken aikaa pelaavat pelejä". Tämän pelin omaan sanastoon kuuluvat kuolonpää (=Death's Head -ase), mirvautus (=ampuminen MIRV-aseella) ja sori/miten tuo tuuli noin paljon vaikutti (=yritys peittää todellinen tarkoitus eli kaverin ampuminen "vahingossa")
setec
Se ei tarkoita mitään (ks. http://uk.imdb.com/Title?0105435 sekä http://www.setec.com/)
sienipaska
Tämä, hieman brutaali ilmaisu liittyy henkilön tai henkilöitymän ulkoisen olemuksen kuvailuun. Voidaan sanoa, että "siinähän herra rötköttää kuin sienipaska", kun isäntä on perehtynyt televisioyhtiön ohjelmistotuotannon seuraamiseen sohvalla epäryhdikkäästi olutpullo kädessä. Sanan syntyhistoriasta sen verran voitaneen mainita, että pelloille ilmestyy vähän löysempiä lehmänläjiä rouva Mansikin käytyä sienimaistilla.
silence
1: Silence pakkauksen kannessa tarkoittaa samaa kuin "melutaso oven takana ylittää 75dB". Voin demonstroida Bosch Silence -merkkistä pölynimuriani epäilijöille.\2: Silence myöskin tarkoittaa hiljaista, mm. kun Creativen 3DBlaster GeForce4 Ti4400 -näytönohjaimen vakiojäähdytyksen (ks. kohta 1) korvaa Zalmanin passiivijäähdytyselementillä, tuloksena on hiljaisuus.
sitkansola
Sivukainen
skannetteri
Tällä tahdotaan tarkoittaa skanneria. Eri asia sitten tarkoitetaanko radioskanneria vaiko kuvaskanneria, skanneria kaikki tyynni.
sosialisti
Poliittisen henkilön lisäksi tarkoitetaan henkilöä, joka pitää puolensa yhteisten asioiden itselleen keräämisestä. Usein sosialisti tavataan kaljakorin vierellä haalimassa itselleen muiden maksamia kaljoja / muita hyödykkeitä.