mespakka.net

Joskus sitä tuntuu puhuvan vieraalla kielellä. Tässä kuitenkin pieni sanakirja, mikäli joudut siihen onnettomaan tilanteeseen, että joudut kommunikoimaan jonkun mespakan suvun edustajan tai em. vaikutuspiirissä olleen henkilön kanssa. Viisi uusinta (eli viimeksi lisättyä) sanaa näkyvät korostetusti.

Sanat on jaoteltu aakkosittain: klikkaamalla alla olevalta listalta olevaa kirjainta, saat listan kyseisellä kirjaimella alkavia sanoja. Kaikki sanat saa edelleenkin luetteloon klikkaamalla Kaikki sanat -linkkiä.

 A   B   D   H   I   J   K   L   M   N   O   P   R   S   T   U   V   Y  Kaikki sanat Uusimmat

yllättävän hyvä
Laite, joka on itse asiassa todella huono, mutta ei toisaalta maksakaan juuri mitään. Esim. kotiteatteripaketti viidellä kaiuttimella, subbarilla ja kaikkea mahdollista pyöreää polykarbonaattilättyä soittava, hinnaltaan alle 200e kuuluu tähän sarjaan.
yrvästää
Kun työn pitäisi olla tehtynä huomisaamuun mennessä ja huomaat, että kello käy jo iltapäivää ja töitä riittäisi vielä kolmeksi viikoksi niin silloin alkaa yrvästäminen eli mahdottoman työmäärän suorittaminen mahdollisimman lyhyessä ajassa.