mespakka.net

Joskus sitä tuntuu puhuvan vieraalla kielellä. Tässä kuitenkin pieni sanakirja, mikäli joudut siihen onnettomaan tilanteeseen, että joudut kommunikoimaan jonkun mespakan suvun edustajan tai em. vaikutuspiirissä olleen henkilön kanssa. Viisi uusinta (eli viimeksi lisättyä) sanaa näkyvät korostetusti.

Sanat on jaoteltu aakkosittain: klikkaamalla alla olevalta listalta olevaa kirjainta, saat listan kyseisellä kirjaimella alkavia sanoja. Kaikki sanat saa edelleenkin luetteloon klikkaamalla Kaikki sanat -linkkiä.

 A   B   D   H   I   J   K   L   M   N   O   P   R   S   T   U   V   Y  Kaikki sanat Uusimmat

japu
Kummityttö pienenä, kun oli raukka punainen kuin rapu eikä osannut ärrää sanoa. (Eipä kyllä paljon muutakaan...)
jaskanpaska
Juu, sitä ihteään eli jatsia (siis jazzia). Yleensä tarkoitetaan vieläpä tällaista fuusiojazzia, josta ei ota selvää edes baskeri lintassa. Usein alan harrastaja sattuu olemaan myös sosialisti, jolla nyt ei tarkoiteta hyödykkeidenhaalijaa, vaikkakaan ei aina.
java
Tykötuputettu, ja sitten joka paikassa pitää olla jotain javalla tehtyä. Edistää laitteiston päivittymistä tehonpuutteen takia.
joutupe
Ihan ilkeyttäni sanon youtube.com -palvelua joutupeksi...
jynkky
Tämä on vallan sitä ihtiään, eli elämän ydinosan irvokasta hyväksikäyttöä vallan muussa kuin lajin säilymisen ja kehittymisen arvokkaassa tarkoituksessa. Tästä ei puhuta, mutta kyllä kaikki tietää. Jos puhuu, niin pidetään vallan irstaana henkilönä.