mespakka.net

Tauno (2007 - 2010)

Taunokin sitten otti ja katosi reissullaan 2010 kevättulvien aikaan. Tauno viihtyi paljon pihalla ja kissaksi oli yllättävänkin resuinen. Epäkissamaista oli myöskin jo kaukaa kuuluva tassujen töpötys kun Tauno ravasi huoneiden välillä. Pihareissuiltaan Tauno yleensä suuntasi lähimmän sängyssä tai sohvalla makaavan syliin kuivaamaan käpäliään. Tämä ei ollut kovin mukavaa, etenkään syysloskien aikaan... Kevät-kesäisin Tauno teki yleensä pari pidempää reissua ollen jopa pari viikkoa hävöksissä palaten sitten laihana ja väsyneenä reissultaan.

Tauno ikkunalla (31.1.2009)Tauno ikkunalla (31.1.2009) Sohvan selkänojalta on kiva tutkailla ulkomaailman tapahtumia pakkasen ulottumattomissa. Etenkin kun on tuo talon emäntä pukannut kaikki kukkalaudat täyteen kukkia! Kissoja vartenhan se kukkalauta siinä ikkunalla on, niinkuin järki ja logiikkakin sen sanoo.

Laiska-Tauno (24.7.2008) Kesäpäiviä vietellessä uudenkarhealla terassilla.

Haukotus... (19.4.2008)

Näin komeasti haukotellaan kun tekisi mieli pihalle, mutta tyyppi vain pyörii ympärillä kameran kanssa eikä meinaakaan avata ovea...

Tauno nukkuu (4.1.2008)

Tauno ilmestyi tiluksille pahvilaatikossa suunnilleen luovutusikäisenä (pari kuukautta vanhana) joulukuussa 2007.

Tauno pahvilaatikossa (20.12.2007) Tauno puussa (28.12.2007)

Ressun kanssa Tauno tulee nykyään hyvin toimeen vaikka aluksi piti vähän innokkaalle lähestyjälle kynttä esitellä ja ääniefektillä sitä tehostaa. Nyttemmin riittää kun loikkaa vähän etäämmälle ja välillä jopa vähän käy yllyttämässäkin Ressua hereille. Enimmäkseen päivät kuluvat nukkuen (kuten kuvassa), mutta illalla sitten voipi hyppiä pitkin taloa pahanteossa ja hyvässä lykyssä voi luikahtaa pihalle isäntäväen suureksi kauhuksi.